'Oral', la nova cançó de Rosalia i Björk

Els beneficis aniran destinats a posar fi a les piscifactories d'Islàndia i el mal que fan al medi ambient

El desig de besar algú comença aquí

Rosalia i Björk estrenen la cançó 'Oral' aquest divendres

Rosalia i Björk estrenen la cançó 'Oral' aquest divendres

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Aquest divendres 27 d'octubre s'estrena la cançó d'aquestes dues grans artistes, amigues des de fa uns anys i les quals, tenien pendent tornar a col·laborar juntes després de fer-ho en el tema 'Right Thing To Do'. Björk i Rosalia finalitzen l'octubre amb la cançó 'Oral'. 

Els beneficis que aconsegueixin amb aquesta cançó seran destinats a la lluita contra les piscifactories d'Islàndia perquè aquest tipus d'indústria està produint grans i greus canvis medio ambientals a l'illa.

La cançó 'Oral' parla sobre el desig de besar

Amb la cançó 'Oral' t'entraran ganes de besar

Amb la cançó 'Oral' t'entraran ganes de besar / freepik

La lletra d'aquest tema la va compondre Björk fa 20 anys enrera, però fins fa poc no va veure l'oportunitat de treure-la a la llum. Quan va escoltar l'últim àlbum de Rosalia, va decidir que ella havia de ser la seva col·laboradora. 

Rosalia en el seu últim àlbum ha destacat per l'estil Reggaeton i això ha estat el que ha cridat l'atenció de Björk. A part, de què ja es coneixien des de feia uns anys i es portaven molt bé. La cantant islandesa va decidir escriure a la cantant catalana per oferir-li la col·laboració. Rosalia no va dubtar a acceptar, tant per l'amistat, per la cançó en si i per lluitar contra el canvi climàtic i el medi ambient.