Segueix-nos a les xarxes socials:

Les atraccions de la Devesa estrenen la jornada econòmica del 2x1

El dimarts 30 d´octubre es podran comprar dues entrades al preu d´una a les Fires. Més de 130 instal·lacions ompliran el parc

Les atraccions de la Devesa estrenen la jornada econòmica del 2x1

Més de 130 atraccions ompliran el parc de la Devesa de Girona durant les Fires i Festes de Sant Narcís. La principal novetat d´enguany és el canvi de la jornada econòmica d'1 euro pel descompte de 2x1. Serà el dimarts, 30 d´octubre, a partir de les 17 h, quan el públic podrà comprar dues entrades al preu d´una a les atraccions de la Devesa.

«Fa molt de temps que treballem per impulsar aquesta mesura. Estem molt contents amb el canvi», explica Joan Bagó, president de l´Associació de Firaires de les Comarques gironines.

La distribució de les fires segueix el mateix patró que els altres anys. A primera línia del parc de la Devesa hi ha com sempre les atraccions i parades infantils: venda de joguines, atraccions de cotxes, cavallets, i el tren de la bruixa, entre d´altres. En segon terme, se situen els aparells més grans i per al públic jove i adult: sínies, autos de xoc, granotes i cases de la por. Entremig dels dos espais se situen les tómboles, xurreries i casetes de menjar.

Pel que fa a l´horari, les atraccions del parc de la Devesa hauran d'estar tancades a les quatre de la matinada i, en concret, les infantils han de tancar al voltant de la una de la matinada.

Parc de la Devesa

Del 26 d'octubre al 4 de novembre

Fins a les 04.00 h (les atraccions infantils, fins a les 01.00 h).

Prem per veure més contingut per a tu