Segueix-nos a les xarxes socials:

Il·lusions renovades

El secretari tècnic, Monchi, ha invertit 4 milions d'euros en una plantilla jove però extremadament competitiva

Il·lusions renovades

Seixanta-quatre dies després de quedar-se novament a les portes de la glòria de Primera Divisió en perdre a Montilivi davant l'Osasuna, el Girona torna a posar-se les botes en un partit oficial per jugar al camp del Sevilla Atlètic, un rival que acaba d'ascendir a Segona.

Després de disputar tres play-off en els últims quatre anys, sembla inevitable que l'equip de Pablo Machín porti l'etiqueta penjada de "favorit" per ocupar les primeres posicions de la classificació, fet que ni el mateix tècnic sorià amaga, però sí que va avisar que l'error seria que "nosaltres mateixos ens sentíssim favorits". Sigui com sigui, la trajectòria de les últimes temporades avala a un equip que vol començar amb el peu dret el seu camí aquesta temporada.

La pretemporada ha deixat bones sensacions a l'equip gironí però les proves ja no entren en escena perquè els tres punts estan en joc. Probablament, des que divendres passat el tècnic sorià va afirmar que no tenia un onze definit pel partit, haurà tingut temps per pensar-ho i amb la convocatòria ja queden clares les primeres intencions. S'han quedat fora homes com Eloi Amagat, Felipe o Javi Álamo que han estat els primers sacrificats gràcies a la bona i compensada plantilla que té a la seva disposició Pablo Machín.

Una de les poques coses que són innegociables pel partit és que el sistema tàctic serà el mateix que els últims anys. Un 3-5-2 que sorprèn els rivals i enguany, amb novetats per les dues bandes, Cifu i Saúl García, que tenen tots els números per sortir d'inici i acompanyar una línia de centrals formada, també amb probabilitat, per Kiko Olivas, Alcalá i Ramalho.

Semblen clars els homes que sortiran en defensa, no obstant això un dels grans dubtes segueix estan a la porteria. Machín va mantenir la incògnita de quin serà el porter titular, encara que Bounou, en principi, està un pas per davant de René.

El que és innegociable és que al mig del camp del Girona tindrà a Pere Pons com a amo i senyor i del migcentre fins als davanters, Machín té un bon armament per definir un atac que es preveu molt ofensiu, amb peces com Portu, Sandaza o Cristian Herrera.

Serà un partit d'estrenes i de retorns. Sandaza, Ramalho i Cifu tornaran a tenir la sensació de jugar un partit oficial amb el Girona, com ja van fer fa dues temporades. Altres com Bounou, René, Portu, Saúl Garcia, Longo i Juanpe podrien debutar amb l'equip. Són alguns dels alicients d'un Girona que torna a començar la temporada al camp d'un filial, el Sevilla Atlètic, l'únic que disputa la Segona Divisió.

Inici calcat al de la temporada passada, ja que els de Pablo Machín van començar en un escenari únic com San Mamés i davant l'únic filial de la categoria, el Bilbao Athletic. Aleshores, victòria per la mínima (0-1), gràcies a un solitari gol d'un nouvingut, Jairo Morillas. Evidentment la plantilla i el cos tècnic firmen un inici igual que el de fa un any però serà molt complicat. Machín ja es va encarregar d'avisar del potencial del rival. Un equip jove, amb il·lusió i qualitat individual que si està a Segona Divisió és per alguna cosa. Els sevillans, de la mà del director esportiu, Monchi, han confeccionat un equip talentós i amb ganes de jugar la pilota que no vol que el seu pas per la categoria sigui de tornada cap a la categoria de bronze.

Prem per veure més contingut per a tu