Segueix-nos a les xarxes socials:

"Anem a Cadis amb confiança, però no pas confiats"

El tècnic del Cadis destaca el sistema de joc dels gironins que els ha deixat dos cops "a punt de pujar a Primera"

"Anem a Cadis amb confiança, però no pas confiats"alfaqui

De veure com el Mirandés, sense fer res de l'altre món, empatava a Montilivi i enviava el Girona a tocar del descens, a encadenar dues victòries consecutives. Tot just han passat tres jornades i la metamorfosi dels blanc-i-vermells ha dut l'equip de vorejar el perill i encendre les primeres alarmes a situar-se en play-off. Pablo Machín té motius per estar satisfet, encara que ell, prudent de mena, opta per no aixecar la veu més del compte. La lliga acaba d'arrencar i encara queden jornades per corroborar que l'equip va a l'alça o per engegar-ho tot a dida. Demà, prova de foc al camp d'un Cadis necessitat i un Machín que no vol un excés de confiança pels últims resultats, sinó a un Girona que competeixi com ho ha fet darrerament. "Per fi hem encadenat les victòries que volíem i comencem a ser una mica més sòlids. Però una cosa és anar a Cadis amb la confiança que això comporta i una altra, anar-hi confiats. procuraré que l'equip competeixi bé. No li podem posar les coses fàcils al rival pensant que som més del que érem fa unes setmanes", manifestava.

Derrotar a Getafe i Reus ha donat certa tranquil·litat al vestidor de Montilivi, però també el fet d'haver encadenat dues jornades sense encaixar ni un gol. "En rebíem massa i això generava un punt d'incertesa. Crec que ens fan les mateixes ocasions que abans. El que no era normal és que de quatre oportunitats, n'entressin tres. Ara s'ha de reconèixer que tots els jugadors estan més adaptats al sistema. Tot i això no estava excessivament preocupat. Tenia clar que teníem capacitat per ser un equip difícil de batre i de fer-li més d'un gol", deia.

Amb la moral disparada després d'aquesta notable millora, el Girona visita demà el camp d'un Cadis "necessitat" i que té en "el contracop" la seva millor arma. "És molt perillós perquè té extrems rapidíssims", deia Machín, afegint també que l'altra gran arma dels gaditans és un vell conegut: "Alfredo Ortuño està bastant encertat". També va parlar del davanter murcià i de si al Carranza hi haurà vigilàncies especials per intentar frenar el seu pitxitxi. "Seria un error vigilar-lo en excés. És el seu home de referència i té la porteria entre cella i cella, però no podem centrar tots els nostres esforços a intentar aturar-lo i deixar d'altres jugadors lliures. Ara, és un gran jugador i és difícil que tenint dues oportunitats no en marqui una, així que haurem d'estar atents".

Un dels artífexs de la bona ratxa de resultats del Girona és el canvi de dibuix que l'equip ha experimentat en aquestes últimes dues jornades, reforçant el mig del camp. Tot i això, una setmana més Macín va defensar el seu 3-5-2 tot i admetre que els retocs li han anat "bé" a l'equip. "Ens ha funcionat i és lògic optar per jugar així, però en el futbol pot passar de tot i potser l'altre dia (contra el Reus) si haguéssim marcat abans no hauria estat necessari moure el dibuix i tot i així hauríem guanyat per més d'un gol. Qui sap. Ens ha anat bé aquestes dues setmanes però també ho vam provar a Mallorca amb l'Eloi i no va sortir tan bé. Tot depèn del rival i de les circumstàncies. Aquesta és la feina de l'entrenador, saber reaccionar i actuar durant el partit".

També va confirmar que René serà el porter titular per l'absència de Bounou, convocat amb la seva selecció. "S'ha entrenat normal, com sempre. D'altres setmanes pot tenir la incertesa però ara és conscient que jugarà. Crec que li va anar bé el partit de Copa Catalunya de l'altre dia. És un porter amb bagatge i molt experimentat. Sempre és bonic jugar en un estadi com el Carranza i més fer-ho a la seva terra".

Pedro Alcalá, a mig gas

L'equip es va entrenar ahir al matí a Vilablareix i ho va fer amb Pedro alcalá treballant al marge. El murcià, que arrossega problemes al pubis, només va realitzar una part de la sessió. Serà avui, en últim ?entrenament, abans de viajtar cap a Sevilla, quan es valorarà si pot anar ?convocat.

Prem per veure més contingut per a tu