Segueix-nos a les xarxes socials:

El Girona podria acabar la jornada amb dos punts més que els seus rivals directes

El Cadis i el Getafe només poden empatar i els gironins podrien acabar la jornada amb 10 punts de marge respecte el tercer

El Girona podria acabar la jornada amb dos punts més que els seus rivals directesAniol Resclosa

En cas de victòria contra l'UCAM Múrcia, el Girona podria ampliar el seu avantatge respecte els seus immediats perseguidors, a l'espera del resultat del Tenerife, que juga demà al camp del Numància. La resta d'equips que ja han jugat avui els seus partits i que podrien amenaçar la segona plaça als gironins han empatat els seus partits.

Els últims en fer-ho han estat el Cadis i el Getafe. El conjunt madrileny, provisionalment tercer, ha igualat a un gol a casa davant el Nàstic i és a set punts del Girona, que en cas de guanyar a l'UCAM es posaria a deu punts de l'equip de Bordalás. El Cadis, per la seva part, empatava davant un Llevant que no podrà ascendir matemàticament aquesta jornada i és a vuit punts dels gironins, abans del partit dels de Machín.

Finalment, Oviedo i Osca van empatar ahir divendres i en el millor dels casos podrien acabar la jornada a 12 i 13 punts respectivament dels blanc-i-vermells. Si guanya demà, el Tenerife seguiria a vuit punts del Girona si aquest guanya el conjunt murcià.

Prem per veure més contingut per a tu