Segueix-nos a les xarxes socials:

Damián Suárez (Getafe) afirma que el seu objectiu és pujar de categoria

Els madrilenys insisteixen en el seu repte de guanyar els cinc partits que resten per posar pressió al Girona

Damián Suárez, lateral dret del Getafe, va insistir ahir que l'objectiu que tenen està «claríssim, és ascendir» a Primera, i va assegurar que a aquest tram final de temporada hi arriben «molt bé i això es nota en els partits».

El Getafe, amb 61 punts, és tercer a la classificació i està a set del segon de la taula, el Girona, en llocs d'ascens directe. «El nostre objectiu està claríssim, és ascendir a Primera, i per això diem que hem d'anar partit a partit i sumant de tres en tres. L'equip està molt bé, es nota en els partits i sempre dona la cara. Està molt bé físicament per als últims minuts i això és molt important», va apuntar Damián.

Un dels punts a favor de Getafe per a aquest tram final és el de la veterania que tenen molts jugadors del conjunt blau. «La veritat és que tenim jugadors amb molta experiència i crec que en aquesta recta final ens ajudaran. Homes com Jorge Molina, Molinero o Cata. N'hi ha molts i hem de donar-nos suport amb ells, perquè amb aquests jugadors podem arribar molt bé a la recta final», va confessar. El proper rival del Getafe és el Sevilla Atlètic, que té 49 punts i està pràcticament salvat. «És un rival molt difícil, té jugadors joves, però al seu torn té experiència i són molt ràpids. Serà un partit molt complicat».

Prem per veure més contingut per a tu