Segueix-nos a les xarxes socials:

El Madrid vol emportar-se Pedro Porro, una de les joies del futbol base del Girona

Altres clubs, com el Barça, també el segueixen de prop el jugador que ha brillat amb el juvenil

El Madrid vol emportar-se Pedro Porro, una de les joies del futbol base del GironaAniol Resclosa

Pedro Porro, una de les joies del futbol base del Girona, és seguit de molt a prop pel Madrid i el Barça, així com d'altres clubs europeus de màxim nivell. El Girona el va incorporar l'estiu passat provinent del Rayo i aquest curs ha brillat amb el juvenil a Divisió d'Honor i ja ha debutat amb el Peralada a Segona B i també amb el primer equip, contra el Llevant, a la Copa del Rei.

Aquest extrem de Don Benito, de 18 anys, ha fet 15 gols amb el juvenil i tres amb el Peralada a Segona B, un d'espectacular al camp del Vila-real gairebé des de mig camp.

Segons ha publicat el diari «Marca» el Madrid tindria avançat el seu fitxatge amb la idea que la propera temporada jugués al Castella, a Segona B.

Des de Montilivi no en saben res d'aquest suposat interès del Madrid. L'extrem té contracte i ja ha explicat que es troba molt a gust a Girona i que té ganes d'explotar-hi.

De fet l'estiu passat ja va preferir venir aquí abans que fer-ho al Madrid. Porro sap que el curs que ve estarà al Peralada a Segona B i que farà la pretemporada amb el primer equip a les ordres d'Eusebio, amb la possibilitat que això li dona de reivindicar-se. El Girona, en tot cas, vol intentar renovar-lo per blindar la seva situació de futur.

Prem per veure més contingut per a tu