Segueix-nos a les xarxes socials:

El Girona ja té més de 6.000 abonats per al curs vinent

En una setmana el club ha renovat al voltant del 70 per cent dels carnets d'aquesta passada temporada

El Girona ja té més de 6.000 abonats per al curs vinentANIOL RESCLOSA

Hi ha ganes de futbol a Montilivi. Tantes, que en només una setmana, el Girona FC ja ha tramitat el 70 per cent de renovacions de carnets. O el que és el mateix; a aquestes alçades d'estiu, quan tot just encara estem a juny, el club compta amb més de 6.000 abonats de cares al curs 2018/2019.

Al llarg d'aquests últims dies, a més, uns 400 abonats s'han personat a l'estadi per canviar la posició de la seva localitat (avui és l'últim dia per fer-ho). L'objectiu, millorar el seu seient al camp o estar més a prop dels seus familiars i amics. El pagament domiciliat s'ha incrementat respecte l'última temporada (ara ja és del 54 per cent) i ha estat el mètode més sol·licitad per dur a terme les renovacions.

El proper diumenge 8 de juliol és l'últim dia per renovar l'abonament; qui no ho hagi fet perdrà aquesta condició i passarà a formar part d'una llista d'espera que, a dia d'avui, compta amb més de 1.300 socis que estan pendents de poder tenir un seient a Montilivi. El 9 de juliol s'alliberaran totes aquelles localitats que no hagin estat renovades, els quals s'assignaran als socis per ordre de llista d'espera.

A tot això, cal afegir que el Girona té previst, si tot va com s'espera, construir una graderia supletòria a la zona del Gol Sud. Si això s'acaba produint, l'aforament de l'estadi creixerà i, per tant, el nombre d'abonats també augmentarà.

Prem per veure més contingut per a tu