Segueix-nos a les xarxes socials:

El Girona trenca el conveni de filiació amb el Peralada

El club de Montilivi s'empara en una clàusula del contracte per desfer l'acord que vencia el 2021

El Girona ja ha comunicat al Peralada que vol trencar l'acord de filiació, que tenia vigència fins a la temporada 2020-21, abans del dia 20 de juny per tal de poder-ho presentar a la Federació Catalana de Futbol. Amb el descens del primer equip a Segona Divisió A i les opcions d'ascens del Girona C a Tercera -la mateixa categoria que el Peralada en consumar-se el descens-, el club de Montilivi s'ha pogut emparar en una de les clàusules del contracte i així ho ha fet saber aquesta setmana al club empordanès. El Girona va declinar ahir fer cap comentari públic sobre la ruptura de l'acord.

Ara mateix, el Girona i el Peralada estan negociant les condicions econòmiques de la rescissió del contracte perquè els xampanyers han de muntar l'equip des de zero. Narcís Pèlach Chicho no continuarà a la banqueta verda-i-blanca perquè té contracte amb el Girona.

Ahir al migdia, el Peralada ja va convocar una assemblea extraordinària per al pròxim diumenge dia 16 de juny a les 12 h al Municipal, i precisament un dels ordres del dia és «l'estat de l'acord de la filiació amb el Girona FC».

Prem per veure més contingut per a tu