Segueix-nos a les xarxes socials:

Borja García i Aday inauguren una botiga d'alimentació saludable a Girona

Els dos futbolistes, el nutricionista Sergi Mateo "Mate" i David Puigvert impulsen el projecte Sanum Healthy House

Borja García i Aday inauguren una botiga d'alimentació saludable a Girona

22

Els jugadors del Girona Borja García i Aday han inaugurat avui el seu nou projecte empresarial, Sanum Healthy House, destinat a l'alimentació saludable i al benestar físic al carrer Emili Grahit. En són socis al costat de Sergio Mateo "Mate", dietista del Girona FC, i David Puigvert, impulsor de la part d'alimentació ecològica a Olot amb una botiga Sanum. El local ocupa un edifici de tres plantes i 1.000 metres quadrats al carrer Emili Grahit.

El projecte Sanum Healthy House, però, va néixer fa 1 any i mig fruit de la combinació de les experiències d'èxit dels 4 socis: l'experiència de negoci en productes ecològics i de proximitat que aportava Puigvert, amb l'obertura d'una botiga molt innovadora a Olot fa 5 anys, el coneixement nutricional de Mateo, en un equip de futbol que ha pujat a primera divisió, i l'experiència d'estil de vida de dos esportistes d'elit, que viuen en pròpia pell la vinculació directe entre una bona alimentació i un rendiment esportiu exigent.

«Jo sempre havia tingut una alimentació mal organitzada, va ser arribar aquí a Girona i trobar-me amb en Mate (Sergi Mateo) que ha estat una persona molt important per a mi i amb qui tant jo com l'Aday sempre hem tingut bon feeling; i amb ell, i en trobar-nos el nostre altre soci, hem fet anar endavant aquest projecte que crec que pot ajudar a la vida dels esportistes però també a la de qualsevol altra persona», ha explicat Borja García durant l'acte inaugural, que ha reunit nombrosos convidats, entre ells molts representants de la primera plantilla del Girona.

Prem per veure més contingut per a tu