Segueix-nos a les xarxes socials:

Des de la distància també s'escolta l'afició

Diverses penyes van seguir el partit d'Elx als seus locals i els carrers de Girona es van buidar

Així va viure l'afició del Girona el partit contra l'Elx

18

No va ser ahir una nit qualsevol, ni per Girona ni per als aficionats del Girona FC. L'anada de la final del play-off contra l'Elx arribava fora de dates, coincidint encara per a molts amb les vacances, i en plena pandèmia descontrolada que obliga a seguir mantenint la distància social i rebutja les aglomeracions. Amb aquest escenari l'afició se les va empescar per fer-se sentir també a distància i que el seu al·lè arribés als jugadors al Martínez Valero. No totes, però moltes de les penyes del Girona van concentrar-se als seus respectius locals per seguir el partit, i repetiran l'experiència diumenge, en la decisiva tornada.

La crisi sanitària ja ha buidat força els carrers a les nits, i més encara ara, amb les restriccions horàries que afecten als bars i restaurants, i han obligat a baixar la persiana als negocis d'oci nocturn. Tantmateix, però, mentre els carrers del centre es desertitzaven, a les seus de les penyes hi anaven arribant aficionats. També hi va haver cert ambient a la plaça de la Independència, això sí, sense aglomeracions. L'Elx-Girona només es podia seguir pel canal Vamos de Movistar i això va fer que qui no el tingués contractat, hagués de trobar algun bar o penya per veure'l.

Penyes com la Gironina, la Immortal, l'Àlex Granell Nord Gironí o la Vall del Llémena, van aplegar-se amb els seus socis per patir en comunitat. Diumenge hi tornaran, amb l'esperança de poder celebrar, encara que sigui amb distància i des de la distància amb Montilivi, que el Girona ha tornat a Primera un any després.

Prem per veure més contingut per a tu