18 de octubre de 2020
18.10.2020
Diari de Girona

Ziganda: «Els jugadors diuen que era penal claríssim, imagino que el VAR ho haurà analitzat»

L'entrenador de l'Ovideo valora la derrota del seu equip a Montilivi, que a "la primera part ha incomodat" als gironins

18.10.2020 | 23:12
Ziganda: «Els jugadors diuen que era penal claríssim, imagino que el VAR ho haurà analitzat»

Després de la derrota de l'Oviedo a Montilivi (1-0), aquesta ha sigut la reacció de l'entrenador José Ángel Ziganda.

EL PARTIT

"A la primera part s'ha vist l'equip que volia. Ha donat la cara i ha mostrat una bona actitud amb la idea de venir a guanyar el partit. El Girona ha estat molt incòmode amb alguna arribada, però no estava tan convençut com nosaltres. Els canvis li han donat aire a la segona part. A partir del seu gol, hem intentat empènyer i tenir les nostres ocasions però no hem sigut capaços de veure el partit".

LES OCASIONS

"Som dos equips seriosos i armats. Ha sigut un partit de tu a tu, molt competit. Cadascú ha tingut les seves ocasions i el Girona ha encertat. Ha sigut un partit de cinquanta a cinquanta per cent. Ens ha faltat arribar al final".

EL POSSIBLE PENAL

"Els jugadors diuen que és penal claríssim. L'àrbitre no ho ha vist, però per això hi ha el VAR. Imagino que ho haurà analitzat, però pels missatges que he vist no sé si hi era o no".

LA MANCA D'ENCERT

"Hem d'insistir i tenir fe amb allò que fem. No entenc cap altra cosa que no sigui treballar. Ens està costant traslladar la solvència de l'equip al marcador, però millorarem dia a dia. Marxem dolguts, però hem de pensar en el pròxim partit".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook