Segueix-nos a les xarxes socials:

Johan Mojica, amb un peu i mig a l'Elx

Es cancel·larà l'acord amb l'Atalanta i el defensa del Girona jugarà cedit fins al juny al Martínez Valero

Johan Mojica, amb un peu i mig a l'ElxAniol Resclosa

Johan Mojica té un peu i mig a l'Elx. L'encara futbolista del Girona -té contracte fins el 30 de juny del 2022- canviarà d'aires. Uns mesos enrere arribava a un acord per vestir la samarreta de l'Atalanta però l'experiència no li ha acabat fent el pes. Ara que el mercat torna a estar obert, vol aprofitar qualsevol oportunitat per fer les maletes de nou i se li ha presentat l'opció de jugar a la Primera Divisió espanyola.

L'Elx ja s'hi va interessar a l'estiu, però llavors l'opció de jugar a la Serie A i també a la Lliga de Campions van seduir el futbolista, que se n'ha acabat penedint perquè no juga el que s'esperava. De moment, només 13 partits, quatre d'ells com a titular. Ha arribat a una entesa amb el conjunt il·licità, que precisament busca reforçar el lateral esquerre.

Ara només cal que el Girona i l'Elx s'acabin posant d'acord, cosa que segurament es produïrà en les properes hores. Es cancel·la per tant l'acord de préstec amb l'Atalanta i s'obre una nova cessió fins al final d'aquesta temporada. Al Martínez Valero es vol disposar d'ell el més aviat possible i tenir-lo sota les ordres de Jorge Almirón, el tècnic, aquesta mateixa setmana per estar disponible pel proper partit. Al mateix temps, el club obrirà la porta de sortida a Koné, que no ha acabat d'oferir el rendiment esperat.

L'operació està molt ben encaminada i pot veure llum verda ben aviat. L'Elx assumirà l'elevada fitxa del futbolista, cosa que no podia fer el Girona, ara mateix en una situació econòmica més aviat delicada.

Prem per veure més contingut per a tu