Segueix-nos a les xarxes socials:

Les condicions per obtenir avui el bitllet al «play-off»

La promoció serà una realitat si el Girona millora el resultat del Rayo o l’Sporting, o si guanya i l’Almeria no ho fa contra el Logronyès

Les condicions per obtenir avui el bitllet al «play-off»

Vist com ha anat la temporada i el munt de dificultats que ha hagut de superar, que el Girona depengui d’ell mateix per fer el play-off d’ascens diu molt a favor del que l’equip de Francisco ha fet aquestes últimes jornades. En el penúltim capítol de la Lliga regular, la promoció podria ser matemàtica. O fins i tot en podria sortir si els resultats no acompanyen. Un munt de combinacions, de variants i possibilitats al damunt de la taula. A partir de les onze de la nit, tothom en sortirà de dubtes i sabrà si la feina està feta o si cal esperar a Cartagena perquè tot quedi decidit.

El Girona és cinquè i té 67 punts. Els mateixos que l’Almeria, quart, i el Leganés, tercer. En suma tres més que l’Sporting (64), que és sisè, i del Rayo, que ara mateix és setè i es troba fora de la promoció, encara que té opcions de fer-la en aquests dos últims partits. Els de Francisco seran avui mateix equip de play-off si guanyen l’Alcorcón (sumarien 70 punts) i milloren els resultats d’Sporting i Rayo, que juguen a fora contra Fuenlabrada i Castelló, respectivament. Si no es produeix aquesta situació, hi ha una altra possibilitat per lligar la promoció. Sempre en cas de victòria del Girona i que l’Almeria no guanyi el Logronyès al Juegos Mediterráneos. Si això passa, els separarà dos punts i en l’última jornada hi ha un Sporting-Almeria, pel que tots dos no podran guanyar ni atrapar els blanc-i-vermells. Ara bé, una derrota avui dels gironins, combinada amb el triomf dels perseguidors immediats, els baixaria fins un setè lloc que no vol ningú. Tot està ben obert encara.

Prem per veure més contingut per a tu