Segueix-nos a les xarxes socials:

El Girona B es cita amb l'Olot a la final catalana del play-off (0-1)

Els de Vizuete fallen un penal però derroten el San Cristóbal per la mínima

El Girona B es cita amb l'Olot a la final catalana del play-off (0-1)@GFCAcademia

El Girona B serà el rival de l'Olot la setmana que ve a la final de la promoció d'ascens a Segona RFEF després de vèncer 0-1 el San Cristóbal. L'única diana la va fer Adri Gené en el minut 45 de la primera meitat en un duel on els gironins han dominat la pilota i on han tingut les millors ocasions. Fins i tot, han pogut posar el 0-1 abans des dels onze metres, però Pau Víctor no ha estat del tot encertat. No obstant això, el San Cristóbal, que amb l'empat i el final d'una hipotètica pròrroga es classificava, ha posat una marxa més en els darrers minuts i ha posat l'ai al cor als homes d'Àxel Vizuete. Lluc Matas ha fet dues aturades de mèrit perquè el marcador no es mogués i permetre al Girona jugar la setmana que ve contra l'Olot en la final de la promoció d'ascens a Segona RFEF del grup català.