Diari de Girona

Diari de Girona

GIRONA FC | «Tres finals que s’han de guanyar»

Continua marcant la xifra de 70 punts per arribar al play-off

«Tres finals que s’han de guanyar» | FOTOS DE GIRONA FC

El Girona es va exercitar ahir a l’hotel Mas Solà de Santa Coloma de Farners i avui sortirà cap a Gijón on demà (16h) s’enfrontarà a l’Sporting, en un partit que pot ser clau per a les aspiracions de l’equip d’arribar al play-off. Míchel Sánchez és conscient del «gran ambient» que espera als seus homes al Molinón davant d’un Sporting que s’hi juga la permanència i hi arriba amb l’aigua al coll. «Ens hi juguem molt tots dos. Hi haurà un ambient total i serà una bona prova per a nosaltres», assegura. En aquest sentit, el tècnic reconeixia ahir que s’estima més jugar-se les garrofes contra equips «que s’hi estan jugant quelcom» que no pas en contra d’altres que ho tinguin ja tot fet. «Ho he viscut de jugador i aquesta setmana també s’ha vist en els partits de Primera Divisió. Als equips que lluiten per no baixar, de vegades les cames no van com volen i, el cap, menys» recordava.

«Tres finals que s’han de guanyar» | FOTOS DE GIRONA FC marc brugués. girona

«Nosaltres lluitem per un somni i l’Sporting, al principi era a dalt, però ara està patint. Aquest patiment és més difícil de dur i també fa que sigui més complicat competir en circumstàncies que no s’esperaven. Tot se centra en fer un gran partit. Haurem d’imposar el nostre estil, ser dominadors i protagonistes al Molinón amb un ambient espectacular. M’estimo més la pressió de lluitar pel play-off que no pas la de per no baixar. L’he viscuda de jugador i no és agradable. Als equips que lluiten per no baixar, de vegades les cames no els van com volen i, el cap, menys. La situació nostra és delicada perquè veníem amb una bona renda de punts però continuem depenent de nosaltres i lluitem per ser al play-off; un objectiu que tots els equips de Segona voldrien».

«Contra el Tenerife el partit va ser bo. Vam merèixer guanyar perquè va ser un gran partit i vam jugar bé. Queden tres partits, que són tres finals i cal guanyar. Continuo pensant que amb 70 punts arribarem al play-off, que és el nostre objectiu».

«Serà un partit de molta exigència perquè l’Sporting està en dificultats. Conec Abelardo, però només ha dirigit un partit fins ara amb el nou equip. Podem entendre què ens trobarem pel que fa a l’ambient. Hi haurà una gran afició que empenyerà l’equip per no estar en una situació perillosa de no baixar. Necessiten que es generi un gran ambient. Haurem de tenir molta personalitat per fer un gran partit, perquè nosaltres també ens hi juguem molt. L’ambient ens ha de servir de motivació i il·lusió. Després d’una derrota, aixecar-nos i jugar un partit d’aquestes característiques és un bon motiu per oferir la nostra millor versió i sumar tres punts que ens acostarien al nostre repte.

«M’estimo més enfrontar-me a equips que s’hi juguin coses. L’Alcorcón ens va costar molt i l’altre dia van guanyar 0-3 a Saragossa. Al final, la situació fa que vagin més relaxats i puguin oferir la millor versió sense tenir gaire pressió. Per contra, equips en una situació com l’Sporting, o nosaltres han de tenir caràcter i personalitat. En joc hi tenim objectius molt importants».

«Hem parlat amb tot l’equip de les targetes. Tindrà la corresponent sanció econòmica que li corresponent per règim intern. De l’ambient de crispació no en traurem res de positiu. La idea és acabar sempre amb 11 i evitar que les grogues ens condicionin per perdre jugadors rellevants. Baena ho ha d’anar a aprenent. Cada minut d’aquests tres partits serà clau per assolir l’objectiu. Samu Saiz és una possibilitat per suplir-lo, però n’hi ha més. Necessitem i esperem la seva millor versió.

jornada diferent al mas solà. La plantilla va treballar ahir al matí a les instal·lacions de l’hotel de Santa Coloma de Farners. 1 Stuani remata de cap durant un moment d’una partida de «pad-ball» F

1 Lozano, Bueno i Bustos celebren un punt F

Compartir l'article

stats