Diari de Girona

Diari de Girona

Ascens a Olot, alegria a Montilivi

Amb el partit d’ahir contra el Mirandes i la jornada dels rivals directes del Girona FC encara en la retina, els aficionats gironins tenen aquest migdia a les dotze una altra cita futbolística. Es tracta de la darrera eliminatòria d’ascens a la Segona RFEF que afronta l’Olot davant el Tenerife B, a Las Rozas.

Els garrotxins es varen quedar sense ascens directe, després d’haver liderat la lliga gran part de la temporada. I ara han hagut de superar el Sant Andreu i el Girona B en les dues eliminatòries ja disputades. Avui toca el premi gros.

Pujar seria un reconeixement a la bona temporada feta en l’àmbit esportiu i també a la mai prou valorada feina que es fa a nivell de club, amb una junta que fa molt temps hi destina hores i recursos i que administra els mals de caps i les decepcions sense que trontolli el projecte.

Però de manera indirecta, l’ascens de l’Olot també seria una alegria a Montilivi, perquè a la plantilla garrotxina hi ha una desena de jugadors amb passat gironí.

Oriol Ayala, Enric Callís i Albert Torra es varen formar a la base del Girona FC i van jugar al seu juvenil A, com també va fer Aimar Moratalla. David Bigas no només es va formar en els equips inferiors i va jugar al juvenil, sinó que també va fer-ho al Girona B, igual que Ferran López que va combinar el juvenil i l’equip filial. Un segon conjunt del qual en va vestir també la samarreta Xavi Ferrón.

La llista la completen tres noms molt més coneguts, pel fet d’haver estat al primer equip: Carles Mas, Jordi Xumetra i Eloi Amagat.

Mas va estar cinc temporades a Montilivi (12/17); Xumetra va jugar quatre campanyes amb l’equip de la capital, entre elles les dels ascensos a Segona B i Segona A (06/10). I Eloi Amagat ha acumulat vuit campanyes en tres etapes diferents, a més de ser l’únic jugador de la història que ha jugat a Tercera, Segona B, Segona A i Primera amb els gironins.

Per tot això, avui toca alegria doble a la Garrotxa i a Montilivi.

Compartir l'article

stats