Diari de Girona

En directe

Última actualització 20:22

Girona-Osasuna

Segueix en directe la narració del partit Girona-Osasuna que es juga a l'estadi de Montilivi

Stuani celebra el gol de l'empat contra el Cadis

Stuani celebra el gol de l'empat contra el Cadis MARC MARTÍ

1-1 | FINAL | S'acaba el partit a Montilivi. Una jornada més, el Girona es queda sense guanyar, però com a minim aquesta vegada ha rescatat un punt. Un gol de David López just abans del descans ha neutralitzat la diana inicial de Kike Barja. Moltes rotacions, canvi fins i tot a la porteria, però la victòria es resisteix.

1-1 | Min. 89 | Ara l'amonestat és el brasiler Reinier, que veu la groga per protestar a l'àrbitre assistent.

1-1 | Min. 88 | Veu la targeta groga Miguel Gutiérrez. La primera per a un futbolista del Girona.

1-1 | Min. 80 | Fa dos canvis més l'Osasuna. Se'n van Moi Gómez i el 'Chimy' Ávila perquè entrin Kike García i Ibáñez.

1-1 | Min. 80 | El Girona esgota els canvis. Se'n va Castellanos cap a la banqueta perquè Cristhian Stuani es converteixi en la referència en atac durant aquest últim tram de partit.

1-1 | Min. 73 | El Girona fa dos canvis més. Entren Miguel Gutiérrez i Reinier, ja recuperat d'una lesió, per Javi Hernández i Yangel Herrera.

1-1 | Min. 72 | Ara és Juan Cruz, també de l'Osasuna, qui veu la groga per cometre una falta prop de l'àrea. Bona oportunitat per al Girona.

1-1 | Min. 70 | Veu la targeta groga Nacho Vidal. El defensa de l'Osasuna ha atropellat Valery per tallar un contracop del Girona.

1-1 | Min. 63 | Doble substitució per a l'Osasuna. Entren Darko Brasanac i Aimar en el lloc de Lucas Torró i Rubén Peña.

1-1 | Min. 59 | Riquelme!!! Quina genialitat de l'atacant del Girona, que s'ha desfet com ha volgut de Manu Sánchez abans d'enviar una centrada perillosa que s'ha passejat per l'àrea sense trobar cap rematador.

1-1 | Min. 58 | L'argentí Paulo Gazzaniga està disputant els seus primers minuts amb la samarreta del Girona. De moment, s'ha mostrat força segur i en el gol de Kike Barja poca cosa hi ha pogut fer.

Paulo Gazzaniga LaLiga

1-1 | Min. 54 | Mou la banqueta Míchel per intentar sacsejar una mica el seu equip. Se'n van Toni Villa i Manu Vallejo cap a la banqueta. El seu lloc l'ocuparan Valery i Riquelme, aquest últim ovacionat per l'afició de Montilivi.

1-1 | Min. 51 | Gazzaniga! Bona estirada del porter del Girona, que es llança al seu costat esquerre per rebutjar un bon cacau de Moncayola.

1-1 | Min. 48 | Ui Yangel! Mou i mou la pilota el Girona al balcó de l'àrea fins que li cau a peus del veneçolà, que no s'ho pensa. El seu xut l'ha desviat un defensa a còrner.

1-1 | Min. 46 | Comença la segona part a Montilivi! Girona i Osasuna empaten amb gols de David López i Kike Barja.

1-1 | DESCANS | La megafonia de Montilivi anuncia que avui hi ha 10.032 espectadors a l'estadi per seguir en directe el partit entre el Girona i l'Osasuna.

1-1 | DESCANS | S'acaba el primer temps amb aquest gol de David López. Durant els primers 45 minuts ha ofert molt més bones sensacions l'Osasuna, que ha controlat el partit i s'ha avançat amb una diana de Kike Barja. Tret d'uns primers minuts, el Girona ha desaparegut del mapa i no ha rematat entre pals fins al descompte, quan David López ha situat el momentani empat en el marcador (1-1).