Segueix-nos a les xarxes socials:

La Vall d'en Bas i Manchester, escenaris de la pretemporada del Girona

L'equip s'hi posarà el dia 10 de juliol a la Vinya, farà dues estades i, de moment, ja ha concretat un amistós contra el Blackburn Rovers

La Vall d'en Bas i Manchester, escenaris de la pretemporada del GironaGirona FC

El Girona va posant fil a l'agulla al que serà la pretemporada 2023-23. Sota la batuta de Míchel Sánchez, l'equip enceta avui un mes llarg de vacances i no s'hi tornarà a posar fins al dia 10 de juliol. La represa dels entrenaments serà a la Vinya amb les revisions mèdiques, mentre que el primer entrenament serà el dia 12. Després de la primera setmana de feina, el Girona farà cap a la Vall d'en Bas on s'hi estarà del 17 al 22 de juliol al Training Center de Royalverd. A terres garrotxines té previst disputar-hi un parell de partits amistosos.

A partir d’aquí, els de Míchel volaran cap a la Gran Bretanya per treballar, com és habitual, a la City Football Academy del Manchester City, del 24 al 30 de juliol. De moment només hi ha confirmat un amistós contra el Blackburn Rovers, de la Championship (segona anglesa) a Ewood Park, però la intenció del Girona és disputar-ne, com a mínim, un altre. Cal recordar que el Girona ja va enfrontar-se al Blackburn Rovers durant la pretemporada del curs 2016-17 amb resultat d’1-1 gràcies a un gol de Fran Sandaza. 

Tornant d’Anglaterra, el Girona té la intenció de disputar encara un parell o tres de partits més. Un serà el tradicional Trofeu Costa Brava contra un rival que s’espera que sigui d’entitat. La Lliga començarà el segon cap de setmana d’agost (12-13). 

Després de tres temporades de vacances mínimes arran de la disputa del play-off d’ascens a Segona que va fer acabar la competició molt tard, aquest estiu el Girona podrà fer gairebé un mes de descans i una pretemporada normal. 

Prem per veure més contingut per a tu