Segueix-nos a les xarxes socials:

Comença la venda d'entrades pel Girona-Madrid

Una desena de socis s'ha acostat a les taquilles de Montilivi per mirar de comprar-ne o rebre informació de com fer-ho

Els socis tenen preferència per adquirir-ne fins dimarts que ve i, llavors, si en queden, s'obrirà la venda al públic en general

Comença la venda d'entrades pel Girona-MadridDdG

10

Aquest migdia ha començat el procés de venda d'entrades pel partit entre el Girona i el Reial Madrid del dia 30 (2/4 de 7). En aquesta primera fase els socis tenen prioritat per adquirir una entrada per carnet. El procediment es pot fer a través de la pàgina www.gironafc.cat/entrades tot i que el club ha habilitat una finestreta a les taquilles de Montilivi un servei d'ajuda per la compra en línia. Això ha fet que no es produïssin les cues d'altres anys, malgrat que sí que s'hi han acostat a primera hora una desena de socis per mirar de comprar l'entrada. Des de taquilles se'ls ha informat que ho havien de fer a través del mòbil. Alguns ho han aconseguit, d'altres se n'han anat a fer-ho des de casa mentre que algun ha rondinat veient com no li venien l'entrada física allà. Algun s'hi ha presentat fins i tot per comprar entrades pel desplaçament al camp del Granada de dilluns.

D'entrada, doncs, el procés segueix la normalitat a l'espera de veure el ritme de venda en aquest primer tram d'exclusivitat per als socis fins al dia 19. Si encara queden entrades a la venda, llavors s'obrirà al públic en general. Les entrades per als socis es mouen entre els 74 euros la més barata al gol i els 144 de tribuna superior, la més cara. El club va manifestar que hi haurà mà dura en cas que detecti revenda.

Prem per veure més contingut per a tu