Comença la venda d'entrades pel Girona-Madrid

Una desena de socis s'ha acostat a les taquilles de Montilivi per mirar de comprar-ne o rebre informació de com fer-ho

Els socis tenen preferència per adquirir-ne fins dimarts que ve i, llavors, si en queden, s'obrirà la venda al públic en general

Marc Brugués

Marc Brugués

Aquest migdia ha començat el procés de venda d'entrades pel partit entre el Girona i el Reial Madrid del dia 30 (2/4 de 7). En aquesta primera fase els socis tenen prioritat per adquirir una entrada per carnet. El procediment es pot fer a través de la pàgina www.gironafc.cat/entrades tot i que el club ha habilitat una finestreta a les taquilles de Montilivi un servei d'ajuda per la compra en línia. Això ha fet que no es produïssin les cues d'altres anys, malgrat que sí que s'hi han acostat a primera hora una desena de socis per mirar de comprar l'entrada. Des de taquilles se'ls ha informat que ho havien de fer a través del mòbil. Alguns ho han aconseguit, d'altres se n'han anat a fer-ho des de casa mentre que algun ha rondinat veient com no li venien l'entrada física allà. Algun s'hi ha presentat fins i tot per comprar entrades pel desplaçament al camp del Granada de dilluns.

D'entrada, doncs, el procés segueix la normalitat a l'espera de veure el ritme de venda en aquest primer tram d'exclusivitat per als socis fins al dia 19. Si encara queden entrades a la venda, llavors s'obrirà al públic en general. Les entrades per als socis es mouen entre els 74 euros la més barata al gol i els 144 de tribuna superior, la més cara. El club va manifestar que hi haurà mà dura en cas que detecti revenda.