Segueix-nos a les xarxes socials:

El record de la remuntada contra l'Alcorcón del 2013

La darrera vegada que el Girona va capgirar un 0-2 en contra a Montilivi va ser contra els madrilenys el curs 12-13 en un partit que va situar els de Rubi segons, en ascens directe, a la 37a jornada

El record de la remuntada contra l'Alcorcón del 2013Aniol Resclosa

L'inici demolidor de temporada que està signant el Girona trenca tots els registres històrics de l'equip. Els deMíchel enamoren amb el joc i s'han convertit en una màquina de devorar rivals i guanyar partits. Tant que l'equip torna a ser colíder de Primera empatat amb el Madrid. Avui l'equip ha hagut d'arremangar-se arran del 0-2 inicial de l'Almeria per acabar golejant, sense patir, per 5-2. Més de deu anys feia que l'equip no capgirava un 0-2 en contra Montilivi. La darrera vegada va ser al maig del 2013, en un partit recordat per molts aficionats. Va ser a la 37a jornada del curs 12-13 contra un Alcorcón que es va avançar a la primera part amb dos gols d'Oriol Riera (m.24 i m.27) i que el Girona va saber remuntar gràcies a les dianes, ja a la represa de Richy (m.64), Acuña (m.76) i Bordas (m.83). Aquell hi havia més que tres punts en joc perquè Girona i Alcorcón lluitaven per l'ascens directe a Primera Divisió. La victòria va permetre l'equip que entrenava Rubi avançar els madrilenys i pispar-los el segon a la classificació. A final e temporada, el Girona i l'Alcorcón van acabar quart i cinquè i es van enfrontar a les semifinals del play-off. El Girona va arribar a la final on va perdre, curiosament, contra l'Almeria, que va pujar.