El record de la remuntada contra l'Alcorcón del 2013

La darrera vegada que el Girona va capgirar un 0-2 en contra a Montilivi va ser contra els madrilenys el curs 12-13 en un partit que va situar els de Rubi segons, en ascens directe, a la 37a jornada

Chus Herrero, Luso Delgado i Acuña celebren el 3-2 definitiu de Gerard Bordas contra l'Alcorcón / Aniol Resclosa

Marc Brugués

L'inici demolidor de temporada que està signant el Girona trenca tots els registres històrics de l'equip. Els de Míchel enamoren amb el joc i s'han convertit en una màquina de devorar rivals i guanyar partits. Tant que l'equip torna a ser colíder de Primera empatat amb el Madrid. Avui l'equip ha hagut d'arremangar-se arran del 0-2 inicial de l'Almeria per acabar golejant, sense patir, per 5-2. Més de deu anys feia que l'equip no capgirava un 0-2 en contra Montilivi. La darrera vegada va ser al maig del 2013, en un partit recordat per molts aficionats. Va ser a la 37a jornada del curs 12-13 contra un Alcorcón que es va avançar a la primera part amb dos gols d'Oriol Riera (m.24 i m.27) i que el Girona va saber remuntar gràcies a les dianes, ja a la represa de Richy (m.64), Acuña (m.76) i Bordas (m.83). Aquell hi havia més que tres punts en joc perquè Girona i Alcorcón lluitaven per l'ascens directe a Primera Divisió. La victòria va permetre l'equip que entrenava Rubi avançar els madrilenys i pispar-los el segon a la classificació. A final e temporada, el Girona i l'Alcorcón van acabar quart i cinquè i es van enfrontar a les semifinals del play-off. El Girona va arribar a la final on va perdre, curiosament, contra l'Almeria, que va pujar.