DdeG, Salt.

L'Ajuntament de Salt ha completat aquesta setmana la recollida selectiva de deixalles als mercats de la via pública. Des d'ahir, s'ha implantat la recollida de les fraccions d'orgànica, fustes i paper-cartró al mercat del sector Maçana. Dimecres es va completar l'actual recollida de la fracció orgànica al mercat del passeig Ciutat de Girona amb les de fustes i paper-cartró.

El reglament de Mercats a la via pública de Salt estableix que els marxants "són responsables del compliment de la normativa sobre la recollida selectiva de residus". L'objectiu de la normativa és "mantenir el màxim de net el recinte destinat al Mercat". En compliment del reglament, al mercat del passeig Ciutat de Girona es va iniciar dimecres la recollida selectiva de fustes i paper-cartró. Fins ara en aquest mercat es feia la recollida selectiva de la fracció orgànica.

Pel que fa al mercat del sector Maçana, des d'ahir es va iniciar la recollida selectiva de les fraccions orgànica, fustes i paper-cartró. Per a cada cas, els serveis municipals subministraran contenidors específics als marxants.