Segueix-nos a les xarxes socials:

El PSC de Sarrià de Ter troba a faltar 115.000 euros en el pressupost

El PSC de Sarrià de Ter ha detectat el que considera "greus errades" en el pressupost d'aquest any i, en aquest sentit, hi troba a faltar "al voltant de 115.000 euros". Segons el portaveu socialista a Sarrià, Roger Casero, amb aquests "errors" el govern local "no ha estat a l'alçada de les seves responsabilitats i són ja massa les males pràctiques i errors que el govern municipal col·lecciona al llarg d'aquest mandat".

El grup municipal del PSC, indica que després d'haver rebut -posteriorment a l'aprovació inicial del pressupost- el detall de les partides de despeses, ha detectat que almenys cinc partides del pressupost detallat "no coincideixen amb el valor que tenen al document amb el major de les partides", la qual cosa fa visible una diferència de 46.737,49 euros.

Entre les cinc partides assenyalen com a "especialment preocupant la diferència de la partida d'acció social, ja que mentre que en el document "Estat de despeses 2010 - classificació per programes" hi figuren 203.488 euros al document del detall de la partida hi consten 240.188 euros". Una diferència de 36.700 euros. En les altres partides, tal com es detalla més endavant, tenen una diferència menor.

D'altra banda el PSC també ha detectat que l'equipament municipal del Centre Cívic la Cooperativa no té, "ni al pressupost detallat ni al document amb el major de les despeses", una partida consignada, de manera que "ni les despeses derivades, el sou i la seguretat social de la persona contractada que dinamitza l'equipament, ni les despeses de manteniment i activitat que s'hi desenvolupen figuren al pressupost 2010 aprovat inicialment". La partida de despesa del Centre Cívic estava consignada, segons Casero, els darrers anys, amb uns 70.000 euros. Pel PSC, al pressupost hi falten, doncs, al voltant de 115.000 euros.

Nova aprovació

El PSC té previst presentar una instància a l'Ajuntament "informant de les errades" i demanant que al proper ple es faci de nou l'aprovació inicial del pressupost 2010 amb l'esmena dels errors detectats i la inclusió de la partida del Centre Cívic la Cooperativa. Segons Casero "amb aquests errors en la confecció del pressupost sembla que de nou s'evidencia que el govern municipal ni domina ni controla les regnes de l'Ajuntament".

Prem per veure més contingut per a tu