Segueix-nos a les xarxes socials:

Es posa en funcionament la guingueta polivalent de Fontajau

L'espai, sorgit arran dels pressupostos participats, està obert a totes les entitats i inclou un bar

Es posa en funcionament la guingueta polivalent de Fontajaumarc martí

La guingueta polivalent del barri de Fontajau va entrar ahir en funcionament. Aprofitant la inauguració de l'espai, ubicat a l'avinguda de l'Amical Mauthausen, al matí es va fer una festa de l'escuma adreçada als veïns més joves del barri. A la tarda, diversos representants municipals, encapçalats per l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, van fer la inauguració.

La instal·lació de la guingueta va ser una proposta sorgida dels veïns de Fontajau i que va ser escollida a la consulta dels pressupostos participats dels barris del 2013. L'espai estarà obert a totes les entitats del barri i, atesa la seva polivalència, es preveu que s'hi organitzin d'activitats diverses per dinamitzar la zona i que, per exemple, pugui servir també per fer-hi reunions i altres actes.

L'edifici està format per cinc anelles estructurals sobre solera de formigó armat. En un extrem, el més proper a la via pública, hi ha l'accés principal a l'espai interior i l'accés als serveis higiènics. A l'altre extrem, hi ha l'accés a la zona de magatzem de la guingueta. Les tres obertures laterals fan de barra de servei de bar.

Prem per veure més contingut per a tu