Segueix-nos a les xarxes socials:

Detingut un menor per lesionar un vigilant de l'estació de trens

Un menor va ser detingut després que, presumptament, lesionés un vigilant de l'estació de trens de Girona en un enfrontament entre un grup de joves i la víctima, segons van informar els Mossos d'Esquadra.

Els fets van tenir lloc dimecres passat cap a les 13:30 hores quan la policia va acudir al lloc alertada de la batussa i l'agredit va explicar que havia cridat l'atenció a uns joves que copejaven la porta d'accés i que dos d'ells l'havien pegat a la cara i al cap.

Amb la descripció facilitada per testimonis, una patrulla va localitzar els dos presumptes autors de l'atac i, en detenir-los, van admetre la baralla, però van assegurar que s'havien limitat a defensar-se.

En desconèixer l'abast de les seqüeles que patia el vigilant, tots dos van quedar en llibertat després de ser identificats i, a la tarda, un d'ells va acudir a comissaria per presentar denúncia i va ser detingut per un delicte de desordre públic i un altre de lesions.

La investigació continua oberta a l'espera de localitzar els altres joves implicats i el detingut va ser lliurat als seus tutors legals en espera de ser citat per la Fiscalia de Menors.

Prem per veure més contingut per a tu