Segueix-nos a les xarxes socials:

La Policia Local de Salt deté un jove per robar en diferents comerços

La Policia Local de Salt, amb el suport d'una dotació dels Mossos d'Esquadra, va detenir ahir a la matinada un jove que acabava de cometre un robatori amb força en un bar del barri gironí de Santa Eugènia.

Les investigacions que s'han portat a terme les darreres setmanes, situen a aquest jove com l'autor de robatoris amb força de com a mínim quatre establiments del municipi saltenc. Un dels assalt hauria estat a l'òptica Nieto del Carrer Àngel Guimerà. Aquell dia, segons les imatges enregistrades per càmeres de seguretat, l'home, anava vestit de negre, amb guants i ben tapat de la cara perquè no el reconeguessin, va etzibar un cop de roc a la vidriera de la botiga i postriorment, li va etzibar un cop de peu. Un cop a dins, l'home va anar directament a la caixa i se'n va endur el calaix amb els diners de la recaptació. En total uns 480 euros. Va tenir temps de fugir i després es va disparar l'alarma. El modus operandi del lladre va ser el mateix utilitzat els últims mesos per entrar en dues farmàcies de Salt i també en altres botigues de la vila i la ciutat de Girona.

Fonts policials, relacionen el jove detingut amb robatoris amb força de comerços d'altres poblacions de l'entorn, segons un comunicat de l'Ajuntament de Salt.

Prem per veure més contingut per a tu