Segueix-nos a les xarxes socials:

Reobren la carretera de Sant Hilari a Osor que estava tallada per neu des de mitjanit

Les precipitacions s'han fet notar en punts alts de la Garrotxa i del Ripollès

Nevada al Ripollès i la Garrotxa

7

La carretera de Sant Hilari Sacalm que va fins a Osor ha estat tallada durant prop de 12 hores en un tram de 8 quilòmetres per la presència de neu.

La GI-541 es trobava sota aquesta restricció des de mitjanit.

Les nevadesahir en punts on almenys hi neva més d'un cop a l'any com a Ribes de Freser, Camprodon, la zona de Bracons, Molló entre altres.

Però sobretot van tornar a descarregar en zones del Pirineu i les estacions d'esquí tindran una bona capa de neu nova.

La resta de precipitacions entre ahir i aquest matí han estat majoritàriament de pluja a les comarques de Girona però les quantitats que s'han pogut registrar no són massa elevades. Entre el dijous i avui fins a les nou del matí, a Navata han caigut 12,1 litres o a Girona ciutat, 5,7.

El que sí s'ha fet notar avui és una baixada de les temperatures. I de fet està previst que així segueixin els termòmetres, sobretot les mínimes. A la Cerdanya, Ripollès i Garrotxa el mercuri no ha pujat massa. I la mínima avui s'ha enfilat per exemple, fins als 10,2 graus negatius a Das, -1 a la Vall d'en Bas o els -3,1 a Molló.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat dos avisos per avui i durant el dissabte,un per vent i l'altre per l'estat de la mar. Que afectarà sobretot a la Costa Brava i comarques del nord.

Aquest matí ja es podia veure com el vent bufava amb força en punts de la costa, com Tossa de Mar.

Prem per veure més contingut per a tu