Segueix-nos a les xarxes socials:

La Fundació Princesa de Girona manté l'entrega dels premis per al 28 i el 29 de juny

Encara no s'ha indicat en quin espai es farà la gala després que l'Ajuntament de Girona no llogui el Palau de Congressos

La Fundació Princesa de Girona manté l'entrega dels premis per al 28 i el 29 de junyfpdgi

La Fundació Princesa de Girona (FPdGi) manté l'acte d'entrega dels premis, que atorga cada any, per al 28 i el 29 de juny, tot i que encara no ha indicat en quin espai es farà la gala després que l'Ajuntament de Girona no llogui el Palau de Congressos al·legant que es faran obres a l'equipament. Segons la Fundació, han mirat diferents espais i els n'han ofert d'altres a Girona i a la demarcació per poder celebrar la cerimònia d'entrega i la trobada anual de «Rescatadors de talent». S'hi espera la presència dels Reis.

Ara mateix estan estudiant totes les opcions i escenaris possibles, en base a diferents paràmetres com ara la logística, els costos i la seguretat, entre altres i preveu informar del lloc escollit en les properes setmanes. L'emplaçament més adequat dependrà, en part del disseny, organització i convocatòria d'aquest esdeveniment.

Trobada a Girona dels premiats

D'altra banda, els premiats d'aquesta edició es van reunir, fa uns dies, a la seu de la Fundació per debatre sobre el futur i la sostenibilitat. Cal recordar que són Soleá Morente (Arts i Lletres ex aequo), Pablo Ferrández (Arts i Lletres ex aequo), Arancha Martínez (Social), María Escudero (Recerca Científica ex aequo), Guillermo Mínguez (Recerca Científica ex aequo), i José Miguel Bermúdez (Empresa).

Els premiats d'aquest any tenen com a «nexe comú haver demostrat una inquietud per construir un món més just i sostenible en un entorn globalitzat», a través de les seves diferents professions, potenciant per a això la seva capacitat d'assumir riscos i desenvolupant la motivació necessària per induir canvis en la societat, segons indica un comunicat de la Fundació. al parer de l'entitat, «són clars exponents -referents per als joves- de com utilitzar el talent creatiu en favor de la societat ja sigui en l'àmbit empresarial, científic, social o musical».

Els Premis Fundació Princesa de Girona estan dotats amb 10.000 euros, una reproducció d'una obra de l'escultor Juan Muñoz, i reconeixen la trajectòria de joves de fins a 35 anys, així com la d'una entitat que treballi per als joves i que aquest any s'ha concedit de nou a una organització internacional, la francesa Article1.

Prem per veure més contingut per a tu