Segueix-nos a les xarxes socials:

Multitudinària manifestació a Girona en suport a Pablo Hasél

La manifestació acaba amb enfrontaments entre alguns manifestants i la policia

This browser does not support the video element.

Multitudinària manifestació a Girona per rebutjar la detenció de Pablo Hasél

Milers de persones han sortit aquest vespre als carrers de Girona per protestar per la detenció aquest matí del raper Pablo Hasél, condemnat a 2 anys i 9 mesos per l'Audiència Nacional per enaltiment del terrorisme.

Unes 5.000 persones, segons la Policia Municipal i Mossos d'Esquadra, s'han reunit a la plaça 1 d'octubre per condemnar la detenció i demanar la llibertat del raper. Els manifestants s'han desplaçat fins a la delegació de Generalitat.

Un grup llança pedres, vidres i escombraries contra els Mossos a la Subdelegació i els agents responen amb salves i foam

La manifestació ha acabat amb enfrontaments amb la policia. En arribar als jutjats, la manifestació s'ha aturat i s'ha llegit un manifest. Aquí, alguns d'ells han llançat objectes i un petard contra les furgones dels antiavalots. Allà on la tensió ha acabat esclatant, però, ha estat davant la Subdelegació de l'Estat. Els manifestants han llançat pedres i petards contra l'ARRO i la Brimo que custodiaven l'edifici, han desplaçat tanques i han acabat tirant-los pedres, vidres i escombraries (que han tret d'uns contenidors que han bolcat). La policia respon amb salves i bales de foam.

Els enfrontaments amb la policia han desembocat en destrosses a mobiliari urbà de la ciutat i en danys importants a entitats bancàries de Girona. Els grups han atacat la seu del Banc Sabadell al carrer de Séquia, la de La Caixa al carrer Santa Clara, la del BBVA i la Caixa a la Plaça Independència i la seu de Bankia del carrer Séquia.

{C}

This browser does not support the video element.

Grups incontrolats provoquen destrosses a Girona

Desenes de persones a Blanes

Responent a la convocatòria que s'ha fet aquest mateix dimarts arreu de Catalunya, nombroses persones s'han aplegat al Passeig de Dintre, davant l'edifici de l'Ajuntament de Blanes, per reclamar la llibertat per a Pablo Hasél. Durant la concentració d'aquest vespre, s'han llegit diversos manifestos, i s'ha tancat l'acte amb el crit unànime de 'Llibertat Pablo Hasél'.

Prem per veure més contingut per a tu