Segueix-nos a les xarxes socials:

Arranca la 3a edició del Festival d’art urbà Monar’T que s’allargarà fins al 26

Setze artistes decoraran dotze espais de Santa Eugènia i Can Gibert del Pla per fer visible la salut mental

Arranca la 3a edició del Festival d’art urbà Monar’T que s’allargarà fins al 26MARC MARTÍ

12

Ahir es va donar el tret de sortida a la 3a edició del Festival monar’T amb un acte d’inauguració que es va celebrar a l’espai La Marfà del barri gironí de Santa Eugèniaa les vuit de la nit. Aquesta edició, que comptarà amb 13 intervencions artístiques en 12 espais de Santa Eugènia i Can Gibert del Pla, s’allargarà fins al 26 de setembre.

D’entre les parts que es decoraran aquest 2021, destaquen punts com el mur del col·legi Maristes Girona i la façana del camí del Pedraforca. L’objectiu de la iniciativa és embellir els barris, per fer notar la riquesa i la diversitat cultural i desenvolupar artísticament el territori. Enguany, es pretén fer visible la salut mental i funcional.

Per fer-ho possible, un total de 16 artistes locals, nacionals i internacionals (Xile, Itàlia i Rússia) es congregaran aquesta setmana a Girona.

Al llarg de la setmana hi haurà activitats artístiques i culturals, així com visites guiades per conèixer l’itinerari del monar’T. També s’han programat tallers familiars, concerts, projecció de documentals, una exposició i una taula rodona.

Prem per veure més contingut per a tu