Diari de Girona

Diari de Girona

El nen d'11 anys que es va precipitar ahir a Salt es troba ingressat a l'UCI del Trueta

La criatura va resultar ferida en cedir-li una claraboia d'un bloc de pisos i caure d'uns sis metres d'altura

Ambulàncies del SEM, en una imatge d'arxiu. DdG

Un nen d'11 anys va resultar ferit ahir a Salt en cedir-li una claraboia d'un bloc de pisos i caure d'uns sis metres d'altura.

La criatura va precipitar-se a la zona del garatge del bloc de pisos arran dels fets.

El SEM va traslladar el menor a l'hospital Josep Trueta de Girona amb lesions. Finalment, el nen va ingressar al centre sanitari.

Tot i que inicialment les ferides semblaven de poca gravetat, finalment, la criatura tindria lesions més greus. Segons fonts del centre de salut, es troba ingressat a l'UCI (Unitat de Cures Intensives) i el seu pronòstic és reservat.

Els fets van tenir lloc cap a les nou de la nit i van fer desplaçar a la zona els serveis d'emergència: Bombers, Policia Local, Mossos i SEM.

Els Mossos d'Esquadra que s'encarreguen de les diligències asseguren que es tracta d'un fet accidental.

De fet, el succés va produir-se perquè el nen hauria anat a buscar una pilota que li hauria caigut en aquesta zona de darrere del bloc de pisos on viu del carrer d'Àngel Guimerà. Posteriorment, el sostre d'uralita de la claraboia hauria cedit i el menor hauria acabat caient al garatge d'una altura d'uns sis metres.

El nen va rebre cops sobretot a la zona del cap i l'esquena, els serveis mèdics del SEM el van poder tractar allà mateix i posteriorment, el van traslladar en ambulància al Trueta.

Compartir l'article

stats