Segueix-nos a les xarxes socials:

Tall al carrer Universitat de Girona per les obres del talús de l’estadi de Montilivi

La circulació en sentit pujada està prohibida fins divendres a la tarda per treballs en una rasa per on hi han de passar serveis soterrats

Tall al carrer Universitat de Girona per les obres del talús de l’estadi de MontiliviMARC MARTÍ

10

El carrer Universitat de Girona ha quedat tallat en sentit pujada fins al divendres al vespre per les obres vinculades al talús de l’estadi municipal de Montilivi al sector sud-est. El tall de trànsit afecta el tram comprès entre el carrer de Maria Aurèlia Capmany i el carrer de Santiago Coquard. Ahir mateix s’hi estava obrint una rasa.

Part del talús es va despendre peltemporal «Gloria», a inicis de l’any 2020. Aprofitant que s’havia de fer la reforma del talús s’està generant un camí entre la zona esportiva i la UdG. Els treballs es van adjudicar a l’empresa Perforaciones y Voladuras Ros Carbó i van començar a finals del mes de març i han de durar uns set mesos i tenen un cost de 203.509 euros.

El projecte inclou un estudi per assegurar l’estabilitat geotècnica per aplicar mesures d’estabilització per evitar futures esllavissades. A més es pretén millorar la mobilitat de vianants i ciclistes entre la zona esportiva i el carrer de la Universitat de Girona mitjançant un camí d’accés. Es tracta d’unes tasques complexes que afecten multitud de serveis (gas, telèfon, línies elèctriques, enllumenat, sanejament i subministrament d’aigua potable).

Les obres han de provocar que es portin uns 1.115 metres cúbics de terra a un abocador. L’esbrossament de la zona afecta uns 1.096 metres quadrats, on posteriorment s’hi plantaran espècies vegetals. La malla del talús ha d’ocupar 552 metres quadrats i els ancoratges estaran en 320 metres.

Prem per veure més contingut per a tu