Segueix-nos a les xarxes socials:

L’edifici de la nova Clínica Girona, finalista en uns premis d’arquitectura

El jurat valora que la infraestructura segueix paràmetres dissenyats amb la «màxima polivalència»

La nova Clínica Girona ha estat seleccionada com a finalista als XIX Premis Catalunya Construcció del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona en la categoria «Innovació a la construcció», en la qual competirà amb dos projectes més. Concretament, són l’aplicació gratuïta per resoldre problemes estructurals amb geometria dinàmica i la reforma i ampliació del Centre Sant Jaume de Badalona.

El jurat de la XIX edició dels Premis Catalunya Construcció ha escollit 20 candidatures com a finalistes que optaran als guardons en les seves cinc categories professionals.

Ideada per Maximià Torruella, Patricio Martínez i Luis Gotor, la Clínica Girona presenta «innovacions en els aspectes tècnics, organitzatius i d’eficiència estructural antivibracions, tots desenvolupats des d’una òptica que ha possibilitat donar una resposta exitosa al repte sol·licitat», detalla el jurat. A més, destaquen que «la infraestructura ha estat dissenyada seguint paràmetres de màxima polivalència, entenent que un edifici hospitalari ha de permetre els canvis de distribució futurs que es generin a causa dels avenços de la medicina, tecnologia i a l’evolució dels processos».

Prem per veure més contingut per a tu