Diari de Girona

Diari de Girona

Un lladre intenta atracar amb una arma de foc un supermercat de Bescanó

Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets

Un vehicle dels Mossos, en una imatge d'arxiu. DdG

Fort ensurt en un supermercat del carrer Major de Bescanó. Un lladre va intentar cometre un atracament amb una suposada arma de foc però finalment, va fugir, quan hi van entrar uns clients.

Els Mossos d'Esquadra tenen una investigació oberta per la temptativa de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van succeir el dia 23 cap a tres quarts de cinc de la tarda, quan un home que anava tapat amb mascareta i una gorra, es va presentar al local. Va reclamar amb to amenaçador la caixa forta a la dependenta i apuntant-la amb una pistola oculta.

Aquesta li va dir que no en tenien i després li va reclamar els diners de la caixa registradora. Mentre això succeïa, l'home amenaçava la dona de fer un tret amb la suposada pistola, que duia amagada sota la roba i a la zona de la cintura. Mentre això succeïa també va aparèixer una altra dependenta i les va amenaçar a les dues.

Al cap de poca estona, van aparèixer uns clients al supermercat i l'home en ser sorprès, va fugir ràpidament del lloc. Les treballadores van patir un fort ensurt però al final l'atracador, se'n va anar amb les mans buides. Ningú va resultar ferit.

Arran dels fets, els Mossos d'Esquadra van desplaçar-se fins al lloc dels fets. Han obert una investigació i es busca l'atracador fallit.

Compartir l'article

stats