Diari de Girona

Diari de Girona

Tres dones intenten robar amb el mètode del «teletubbie» a l'estació de Girona

Els Mossos busquen les lladres

Un vehicle dels Mossos, en una imatge d'arxiu. Ddg

Tres dones han robat amb el mètode del «teletubbie» a l'estació de Girona. Els Mossos d'Esquadra busquen les lladres que va realitzar la temptativa de robatori violent.

El succés va produir-se aquest dimecres dia 9 de novembre pels volts de dos quarts de tres de la tarda. Els Mossos van rebre l'avís del vigilant de l'estació de tren que els alertava que havia presenciat el robatori.

Tres dones havien abordat la víctima amb el mètode del "teletubbie": aquest tipus de robatori consisteix normalment en el fet que un dels lladres abraça per la cintura la víctima mentre la distreuen i aprofiten per robar. Les víctimes sovint són persones d'edat avançada i sostreuen rellotges i joies.

En aquest cas van intentar emportar-se la cartera de la víctima però finalment, el robatori va quedar frustrat i varen fugir. La víctima encara no ha denunciat.

Els Mossos van anar a la zona per veure si localitzaven les lladres però no les van localitzar.

Aquest tipus de robatoris sovint el fan dones i formen part de bandes de països de l'Est d'Europa que s'hi dediquen. Alguns acaben essent violents ja que les persones que pateixen l'estrebada acaben caient a terra o per l'actitud de les lladres.

Compartir l'article

stats