Segueix-nos a les xarxes socials:

Li demanen una cigarreta i aprofiten per robar-li el mòbil amb violència a Girona

Els Mossos detenen els dos lladres i recuperen el mòbil sostret

Li demanen una cigarreta i aprofiten per robar-li el mòbil amb violència a GironaMOSSOS D'ESQUADRA

Els Mossos d'Esquadra de Girona han detingut aquest divendres de matinada dos joves per un robatori amb violència a la ciutat, concretament per robar un mòbil a una dona. Ambdós tenen 18 anys i ja comptaven amb antecedents policials. Estan acusats d'un robatori violent.

Els fets han succeït també durant la matinada al barri de Sant Narcís i després del robatori, la dona ha demanat ajuda a una patrulla dels Mossos.

Els ha explicat que minuts abans estava asseguda en un mur del carrer Narcís Xifra i Masmitjà quan uns joves se li han acostat i amb l’excusa de demanar-li una cigarreta. A més, han aprofitat per estirar-li el mòbil que tenia a les mans, però ella s'hi ha resistit. La dona tenia el telèfon agafat amb un cordó i ha intentat evitar-ho, però l’autor va estirar fins que es va trencar.

Arran del robatori violent, els policies han començat una recerca dels autors i els han localitzat per la zona i els han detingut cap a dos quarts de cinc de la matinada al carrer Maçana, al barri Santa Eugènia. Gràcies a un testimoni, els agents a més han trobat i recuperat el mòbil sostret, que havien llençat sota d’un cotxe.

Els detinguts, ambdós amb antecedents policials, han passat avui disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona.

Prem per veure més contingut per a tu