Li demanen una cigarreta i aprofiten per robar-li el mòbil amb violència a Girona

Els Mossos detenen els dos lladres i recuperen el mòbil sostret

Unes manilles

Unes manilles / MOSSOS D'ESQUADRA

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra de Girona han detingut aquest divendres de matinada dos joves per un robatori amb violència a la ciutat, concretament per robar un mòbil a una dona. Ambdós tenen 18 anys i ja comptaven amb antecedents policials. Estan acusats d'un robatori violent.

Els fets han succeït també durant la matinada al barri de Sant Narcís i després del robatori, la dona ha demanat ajuda a una patrulla dels Mossos.

Els ha explicat que minuts abans estava asseguda en un mur del carrer Narcís Xifra i Masmitjà quan uns joves se li han acostat i amb l’excusa de demanar-li una cigarreta. A més, han aprofitat per estirar-li el mòbil que tenia a les mans, però ella s'hi ha resistit. La dona tenia el telèfon agafat amb un cordó i ha intentat evitar-ho, però l’autor va estirar fins que es va trencar.

Arran del robatori violent, els policies han començat una recerca dels autors i els han localitzat per la zona i els han detingut cap a dos quarts de cinc de la matinada al carrer Maçana, al barri Santa Eugènia. Gràcies a un testimoni, els agents a més han trobat i recuperat el mòbil sostret, que havien llençat sota d’un cotxe.

Els detinguts, ambdós amb antecedents policials, han passat avui disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona.