Segueix-nos a les xarxes socials:

Cinc trucs per reduir la temperatura del cotxe quan està aparcat

Idees per rebaixar de forma ràpida uns quants graus de l'interior del teu vehicle

Cinc trucs per reduir la temperatura del cotxe quan està aparcat

Cotxe aparcat i calor. Una combinació que a l'estiu pot ser explosiva. I és que un vehicle estacionat a ple sol pot arribar a assolir temperatures superiors a 60 graus. Reduir la temperatura del teu cotxe estacionat esdevé una qüestió ja no només de comoditat sinó també de salut. Exposar al nostre cos a aquestes temperatures pot comportar danys a la pell o fins i tot marejos i desmais.

A continuació et detallem 5 trucs per reduir la temperatura del teu cotxe aparcat de forma senzilla i ràpida:

1. Col·locar un parasol sobre el vidre del davant. Un petit gest que per reduir la temperatura del teu cotxe estacionat fins en 11 graus. A més, evitarà que et cremis quan hagis d'agafar el volant.

2. Posa una manta als seients que ocupi la zona de les cames i esquena per reduir la temperatura del teu cotxe estacionat. Quan tornis al cotxe, retira-la i s'estarà molt més fresc.

3. Amb les finestretes baixades encén l'aire condicionat ja que triga uns cinc minuts a funcionar al 100% de forma correcta.

4. Obre una finestreta del cotxe i des del costat contrari obre i tanca la porta com si fos un ventall i diverses vegades perquè l'aire calent surti a l'exterior.

5. Abans de posar l'aire condicionat encén el ventilador durant un minut per treure l'aire calent dels conductes de refrigeració.

Prem per veure més contingut per a tu