Segueix-nos a les xarxes socials:

BMW X7

Ambicions superiors

Màxim exponent de la gamma de tot terrenys «X»

Ambicions superiors

Enorme en tots els sentits. Així és el nou BMW X7, que amb més de cinc metres de longitud i dos d'amplada, permet gaudir d'un interior amb set places reals en un habitacle d'autèntic luxe dotat dels avenços més punters en matèria tecnològica del mercat automobilístic. Aquest model impacta a primera vista, ja que combina unes dimensions prohibitives per a moltes places de garatge amb unes formes robustes. L'X7 té una longitud total de 5.151 mm, una amplada de 2.000 mm, una alçada de 1.805 mm i una distància entre eixos de 3.105 mm.

Les mastodòntiques dimensions exteriors del BMW tenen com a resultat un dels interiors més amplis i aprofitables de tot el mercat, amb tres files de seients per a set places individuals i un maleter de fins a 2.120 litres. Com en qualsevol BMW, la secció davantera de l'habitacle dona prioritat al conductor, que troba tots els comandaments orientats cap a ell per millorar el seu abast i utilització. La configuració del quadre de comandaments s'ha basat en el concepte BMW Live Cockpit Professional, que destaca per la seva pantalla central i la instrumentació digital amb pantalles de 12,3''.

A la consola central es troben els iDrive Controller, el selector de marxes de nou disseny de la transmissió, el botó start /stop, els interruptors del Driving Experience Control, el comandament del fre elèctric d'estacionament i els comandaments per a la suspensió pneumàtica i els modes off-road opcionals.

D'altra banda, l'Intelligent Personal Assistant permet demanar-li coses al vehicle amb un llenguatge molt col·loquial tan sols dient abans «Hola BMW», o canviar el nom BMW per un altre que vulguem per personalitzar-lo. L'X7 gaudeix de l'assistent de marxa enrere que emmagatzema els moviments del cotxe cap a endavant (a una velocitat no superior a 36 km/h) per, quan se sol·licita, poder fer marxa enrere de forma automàtica fins a una distància de 50 m, dirigint l'automòbil exactament en la mateixa línia que quan es va moure cap endavant; l'únic que ha de fer el conductor és controlar l'accelerador, el fre i vigilar l'espai que envolta el vehicle.

Gran però fàcil d conduir

La unitat de proves del BMW X7 corresponia al model Xdrive 40i, és a dir, que sota el seu immens capó amagava un motor gasolina de 6 cilindres en línia de 3 litres que desenvolupa 340 cv i 450 Nm de parell motor. Aquest motor mou amb facilitat els gairebé 2.400 quilos que pesa l'X7, fins al punt que només necessita 6,1 segons per aconseguir els 100 km/h i arriba 245 km/h de velocitat punta. Disponible amb motors dièsel i gasolina que van des dels 265 fins als 400 cv, l'X7 arrenca en un preu de 98.950 euros, fins als 124.000 de la versió més equipada.

Prem per veure més contingut per a tu