Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del dia 18 de maig de 2022

Necrològiques DdG

CADAQUÉS

JUAN VÍCTOR CANO AGUILERA

Ha mort als 71 anys. Era vidu de Dolores Aguilera Ramírez i tenia un fill. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Maria de Cadaqués.

CASSÀ DE LA SELVA

NARCÍS CABARROCAS ANDREU

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Carmen Jordà Aymerich. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Cassà de la Selva.

FRANCIAC

MARIA DOLORS ROBIROSA BOLTES

Residia a Franciac. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

GIRONA

JOAQUIMA SUÑÉ SURROCA

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Francesc Vilà Sanllehí. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LA CANYA

MONTSERRAT PLANAGUMÀ VILA

Ha mort als 97 anys. Era vídua d’Albert Espona Albero i tenia un fill. Residia a la Canya. La cerimònia se celebrarà en la intimitat de la família.

MAÇANET DE LA SELVA

DOLORES TORRUBIA TORRUBIA

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Hilario Caliz Cobos. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

OLOT

PERE FONT FAJULA

«En Peret de Can Japot»

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Vicenta Rubí Moreno i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ANTONI FITÉ VILARRASA

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Miquela Balanch Murlà i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

NEUS CASANOVA BOSCH

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Joan Comas Guix i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

FERNANDA DE LA LUZ LÓPEZ

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Pedro Vega Pàez. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

PORQUERES

DOLORS TABERNER ROCA

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Francisco Molas Artiza. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Andreu de Mata.

ROSES

DOLORS FÀBREGA COLLELL

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Daniel Fortet Bruñen i tenia un fill. Residia a Roses. 

La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

SANTA CRISTINA D’ARO

LLUÍS BOADAS SAIS

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Montserrat Oliveras Campmol i tenia un fill. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Juanals de Sant Feliu de Guíxols.

SARRIÀ DE TER

PEPE HERRERO ALBA

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Vicenta Pacheco Cabello. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

VILABLAREIX

JOAN AYMERICH PALAHÍ

Ha mort als 71 anys. Era solter. Residia a Vilablareix. 

La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Vilablareix.

Compartir l'article

stats