Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 26 maig de 2022

Necrològiques DdG

AIGUAVIVA

ELENA PARRA ANAYA

Ha mort als 85 anys. Era vídua de José Martín Machado. Residia a Aiguaviva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

BLANES

MARGARITA LASHERAS GÓMEZ

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joan Fàbregas Mas. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Blanes.

BREDA

JOAN TRESSERRAS ARENAS

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Maria Àngels Cruells Canaleta. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a Santa Maria de Breda.

CALELLA DE PALAFRUGELL

MARIA CAPARRÓS LORCA

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Juli Gelpí Ferrer. Residia a Calella de Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Calella de Palafrugell.

FIGUERES

AGUSTINA GARRIDO SÁNCHEZ

Ha mort als 63 anys. Era casada amb Carlos Medrano Marcos i tenia cinc fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

LLORET DE MAR

JACINT PARÉS VALLS

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Núria Viñals Fandos i tenia cinc fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

MAÇANET DE LA SELVA

TRINIDAD SÁNCHEZ PESCUEZO

Ha mort als 76 anys. Era vídua de Juan Blanco Gutiérrez. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

MAIÀ DE MONTCAL

DAVID BLASCO ABADAL

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Marisa Puig Gifre. Residia a Maià de Montcal. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Maià de Montcal.

MASARAC

PERE PUJOL PLANAS

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Margarita Pey Duch i tenia dos fills. Residia a Masarac. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de l’Om de Masarac.

PALS

JOSEP BRUNÉS MORTE

Ha mort als 81 anys. Era vidu de Francisca Soley Ventura. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Pals.

RIUDELLOTS DE LA SELVA

JAUME ILLAMOLA ANDRÉS

Ha mort als 74 anys. Era solter. Residia a Riudellots de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Riudellots de la Selva.

SALT

CONSOL BARTRINA RAMS

Ha mort als 58 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

ROSARIO TORRES GIMÉNEZ

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Juan José Cuellar Redondo i tenia quatre fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

ANTONIA NAVARRO MONTALBÁN

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Torcuato Sánchez Sánchez i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT JOAN LES FONTS

NONITO VILA SURROCA

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Maria Vilanova Guix i tenia dos fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Joan les Fonts.

TERRADES

TERESA BURRALLÓ OLIVERAS

Fundadora de «La Fornal»

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Miguel Álvarez Barba i tenia un fill. Residia a Terrades. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Terrades.

VILAFANT

MARIA COSTA FLORES

«Mari»

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Cucarella Viot i tenia un fill. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

VILAVENUT

MARC MIGUEL FORT

Ha mort als 35 anys. Era solter. Residia a Vilavenut-Fontcoberta. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

Compartir l'article

stats