Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 23 Juny de 2022

BLANES

MARIANA DELLONDER DOMÈNECH

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Andrés Campos Soler. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Blanes.

CASSÀ DE LA SELVA

XAVIER PÉREZ MARTINELL

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Rebugent Caldas. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Cassà de la Selva.

DARNIUS

ISABEL ASPARÓ PRUJÀ

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jaume Viñas Cruset. Residia a Darnius. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Maria de Darnius.

FIGUERES

OPHELIA SISTER IRINCO

Ha mort als 74 anys. Era casada amb José Rodríguez Cuerpo. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la funerària Empordanesa - Àltima de Figueres.

GIRONA

CARMEN CARPIO LOZANO

Ha mort als 93 anys. Era vídua de José Moreno Rosel. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CARMEN FERRER POATER

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Joan Pelegrín Guevara. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

L’ESCALA

ALBERT RIBÓ VILTRÓ

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Maria Rosa Palomares Forn. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

MONTSERRAT GUITART VILARDELL

Ha mort als 69 anys. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al cementiri de la Bisbal d’Empordà.

OLOT

RAMÓN GIFRE DORCA

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Paquita Reixach Busquets i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, en la intimitat de la família, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

RIUMORS

MIQUEL ROCA TRULLS

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Mercè Vicens Amiel i tenia un fill. Residia a Riumors. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Mamet de Riumors.

ROSES

RAMON MORA ROS

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Montserrat Marbà Serra. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

VILAJUIGA

JULIETTE GEORGE BAROUDI

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Fayez Elias Samyoun. Residia a Vilajuiga. La cerimònia se celebrarà dilluns dia 27, a les 11 del matí, al tanatori de Roses.

Compartir l'article

stats