Quiosc

Diari de Girona

Necrològiques del 26 Juny de 2022

ALBONS

ENGRÀCIA FONT FERRER

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Joan Teixidor Tibau. Residia a Albons. La cerimònia se celebrarà demà dilluns,a les 10 del matí, a l’església parroquial d’Albons.

BANYOLES

MARIA ÀNGELS ANGELATS SERRA

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Josep Busquets Musquera.  Residia a Banyoles.  La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia Santa Maria dels Turers de Banyoles.

CASTELL-PLATJA D’ARO

CONSUELO ROURA VIDAL

Ha mort als 91 anys. Era soltera i residia a Castell-Platja d’Aro.   La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’oratori del Tanatori Àltima Juanals de Sant Feliu de Guíxols. 

FIGUERES

HERMINIO SANTIAGO PLAZA

Ha mort als 87 anys. Era casat amb María Rubio Moreno i tenia dos fills. Residia a Figueres.  La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Poble Nou de Figueres.

PERE FIOL TORRENT

Ha mort als 51 anys. Era casat amb Maria Sánchez Jiménez. Residia a Llers.  La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar al tanatori Àltima de Figueres.

GIRONA

MANUEL IBARZ CASADEVALL

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Encarna Pruneda Solés. Residia a Girona.  La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

ANTONIO MORERA DE LA VALLGONZÁLEZ DE ECHÁVARRI

Ha mort als 86 anys. Ea casat amb Gemma Anton Garijo. Residia a Girona.  La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona. 

ALFONS ROJAS PALLAS

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Ester Pairet i Ferrer. Residia a Girona.  La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al Tanatorii de Girona.

FRANCESC SÁNCHEZ DÍAZ

Ha mort als 71 anys. Era vidu dre Trinidad Campillo Parra. Residia a Girona.  La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 7 de la tarda, al Tanatori de Girona.

L’ESCALA

MARIA SABRIÀ ALECH

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Francisco Colom Llop. Residia a l’Escala.

OLOT

MIQUEL PRAT CORDONET

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Carme Gil Bassagañas i tenia dos fills. Residia a Olot.  La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

ANTONIO GARCÍA MILÁN

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Isabel Corral Macias. Residia a Palafrugell.   La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

SALT

CARME BOSCH i GIMENO

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Jaume Blanch i Espuña. Residia a Salt.  La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al Tanatori Mémora de Salt.

LUIS CARLOS FERNÁNDEZ VARELA

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Carmen Lindez Lozano. Residia a Salt.   La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al Tanatori Mémora de Salt.

VILAFANT

HERMÍNIA VIÑA PATIÑO

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Garriga Sanjust i tenia tres fills. Residia a Vilafant.   La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Cebrià de Vilafant.

VILAJUIGA

JULIETTE GEORGE BAROUDI

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Fayez Elias Samyoun. Residia a Vilajuiga.  La cerimònia se celebrarà demà dilluns dia 27, a les 11 del matí, al tanatori de Roses.

Compartir l'article

stats