Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 3 Juliol de 2022

BREDA

ANTONIO MARTÍ PLANAS

Ha mort als 82 anys. Era solter. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

CALDES DE MALAVELLA

ENRIC PRATS LLINÀS

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Carmen Ribas Esteba. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella.

CALONGE

BIENVENIDO CASTAÑO HERNÁNDEZ

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Paca Patino Cordobés i tenia tres filles. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Martí de Calonge.

FORNELLS DE LA SELVA

MONTSERRAT MOLA SALA

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Pere Ferrer Roca. Residia a Fornells de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Cugat de Fornells de la Selva.

GIRONA

MARIA ANTÒNIA CARCAVILLA ROURA

Ha mort als 76 anys. Era vídua d’Antonio Moreno Portell. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 de matí, al tanatori Mémora de Girona.

LA VALL DE BIANYA

TERESA SERRA PICART

Ha mort als 97 anys. Era vídua d’Àngel Busquets Vilanova. Residia a La Vall de Bianya. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’església de Sant Josep Obrer de La Canya.

OLOT

ANTONIO JUVÉ FERNÁNDEZ

Ha mort als 56 anys. Era casat amb Mª José Amezcua Pérez i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

SALT

ENRIC RUBIO TOCABENS

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Carme Vidal Burch. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

DÍDAC VALENTÍN CASERO

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Pilar Casanovas Rey. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

SANTA COLOMA DE FARNERS

CARMEN MARÉS COLL

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Riera Alou. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

Compartir l'article

stats