Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 3 de Octubre de 2022

BANYOLES

ANDREU SERRA REVERTER

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Paquita Llobet Duran. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Banyoles.

BLANES

JOSEFA FERNÁNDEZ MELO

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Juan Ramírez Caravante. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

FIGUERES

LLUÏSA VERDAGUER OLIVA

Ha mort als 90 anys. Era vídua i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

ESTRELLA ARTACHO PACHECO

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Josep Artacho Mora. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

OLOT

FILOMENA MOLINA HUETE

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Valentín Usano Rodríguez i tenia set fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del migdia, a la capella del Cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

ELENA MARTOS GUAL

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Josep Maria Prats Oliveras. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

PALAMÓS

MARIA SERRA GÜELL

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Josep Tirado Cezón. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

PORQUERES

JOAN COMPTA MASDEVALL

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Angelina Galí Busquets. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Joan de les Pedreres de Porqueres.

RIPOLL

MATILDE PÉREZ HERNÁNDEZ

Era vídua de Félix Sánchez Muñoz i tenia dos fills. Residia a Ripoll. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al Monestir de Ripoll.

ROSES

JULIO SASTRE ORTENSI

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Pilar Gualde Sentena. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 de matí, al tanatori de Roses.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

TONI LINARES LEAL

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Rosa Albertí Ferrer i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

SANT FELIU DE PALLEROLS

JORDI COMPTA PRAT

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Maria Soms Bou i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Feliu de Pallerols.

VILOBÍ D’ONYAR

LLUÍS MOLINS SALA

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Pilar Carandell Pèlach. Residia a Vilobí d’Onyar. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve de Vilobí d’Onyar.

Compartir l'article

stats