Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 29 Novembre de 2022

ANGLÈS

ALFRED BARNADA JANER

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Concepció Peracaula Costa i tenia una filla. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia d’Anglès.

BANYOLES

JOAN HINOJOSA ALMIRÓN

Ha mort als 52 anys. La seva parella, Maria Rosa Riu Viñas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

PERE JUAN ROS

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Assumpció Corominas Feliu. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

BEGUR

MANEL LOZANO CABELLO

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Consuelo Cardeña García. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

BLANES

ATANASIA PÉREZ MERINO

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Pedro León Martínez. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria de Blanes.

BREDA

JOSEFA NAVARRO RUIZ

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Pedro González Fernández. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Santa Maria de Breda.

CASSÀ DE LA SELVA

CARMEN VEGAS DELGADO

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Emili López Blanco. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

GIRONA

FILOMENA RIZOS GIMÉNEZ

Ha mort als 82 anys. Era vídua de José Rodríguez Cuenca. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CONCEPCIÓ NOGUERA SABATER

Ha mort als 100 anys. Era vídua d’Antoni Xuclà Bas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

LLORET DE MAR

RAMON RAMOS POVEDA

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Carmen Subirats Sagrera i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

OLOT

CONCEPCIÓ MONSALVATJE ESPUÑA

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Joaquim Codony Planella i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ANNA MOLAS RIERA

Ha mort als 43 anys. Era casada amb Joan Planas Coll i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 3/4 d’11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

RAFAEL AGÜERO RAMOS

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Matilde Romero Viciana. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

ROSES

LOLA FERRETE CAMESELLA

Ha mort als 71 anys. Era vídua d’Antonio Montoro Rodríguez. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

SALT

LUIS ANDRES MARQUETA

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Manuela Corbillo Tena. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

CARMEN COLL PALLISERA

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Josep Prat Peris. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

JOSEP ROCOSA PIGEM

Ha mort als 91 anys. Tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

TORROELLA DE MONTGRÍ

RAMON VALENTÍ RASCLOSA

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Gema Rodrigo López. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Ullà.

Compartir l'article

stats