Segueix-nos a les xarxes socials:

Necrològiques del 23 de març de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dissabte

Necrològiques del 23 de març de 2024DdG

Ricard Morera Recasens

BANYOLES

RAMON OLIVÉ FARRÓ

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Maria Masmitjà Ros. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

CÈLIA BARNADAS NOGUÉ

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Pep Planas Farreras. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

BESALÚ

EUDALD JOU MONCANUT

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Liberata Trias Frigola. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Besalú.

BLANES

ISABEL GARRONES RIBAS

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Pedro Fernández Marín. Residia a Malgrat de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori de Blanes.

CASTELL - PLATJA D’ARO

AGUSTINA REINOSO MANZANO

Ha mort als 87 anys. Era vídua i tenia tres fills. Residia a Castell - Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

CELRÀ

JOSEP SALA GÓMEZ

Ha mort als 65 anys. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

FIGUERES

JESÚS MARCUELLO MERINO

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Amanda Ordoñez García i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

MIGUEL ÁNGEL CABRILLANA SÁNCHEZ

Ha mort als 50 anys. Era solter. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà al cementiri de Figueres en la intimitat familiar.

GIRONA

CARME CUSSÓ GENÍS

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Francesc Amigó Villuendas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

LES PLANES D’HOSTOLES

JOSEP LLORÀ FRANCH

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Soletat Soler Roda i tenia un fill. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Cristòfol.

MAÇANET DE LA SELVA

FILO GARCÍA RODRÍGUEZ

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Félix Mateo Meca. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

MARIA ESTRELLA RIDORSA RIERA

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Sadurní Costa Lloveras. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

OLOT

BEATRIU CASAS VILA

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joan Sidera Carbonés i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

RAMONA ROCA FÀBREGAS

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Lluís Triadú Rovira i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

JOSEP POCH CRUAÑAS

Ha mort als 76 anys. Era solter. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

RICARDO PANEQUE MOLINA

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Isabel Villalobos Campos. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

PALAMÓS

MARIA DEL CARMEN MOLINA ZAMORA

Ha mort als 50 anys. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

PALOL DE REVARDIT

SALVADOR SOLER XARGAY

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Joana Bassols Mià. Residia a Palol de Revardit. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

SALT

ÁNGEL BARRERO JUAREZ

Ha mort als 71 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 9 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

SANT JOAN LES FONTS

M. TURA VALERO VILA

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Claudi Masias Orri i tenia dues filles. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Joan les Fonts.

TOSSA DE MAR

MARIA DALIA ZARAGOZA RAIG

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Miquel Canal Codina i tenia dos fills. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Tossa

de Mar.

VILAFANT

PILAR TORRENT ABULÍ

Ha mort als 56 anys. Era casada amb Florenci Chamorro Navarro i tenia dos fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

Prem per veure més contingut per a tu