Necrològiques de l'11 de maig de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dissabte

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

CALONGE

PEPITA ROIG ARTIGAS

Ha mort als 100 anys. Era vídua. Residia a Calonge. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

FIGUERES

CARMEN SORIA DIAZ

Ha mort als 69 anys. Era soltera. Residia a Figueres. Serà incinerada avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, en la intimitat familiar, al crematori del tanatori Àltima de Figueres.

FORTIÀ

JOAN FERRER TIBAU

Ha mort als 81 anys. Era vidu de Maria Teresa Salleras Sala i tenia dos fills. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Fortià.

GIRONA

MARIA OLIVER DIVÍ

Ha mort als 103 anys. Era vídua de Josep Oliveras Duran. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al cementiri Nou de Girona.

LA CELLERA DE TER

MANEL FORTÍN LLADÓ

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Marta Sitjas Vila. Residia a la Cellera de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de la Cellera de Ter.

L'ESCALA

CARME MARTÍ MORENO

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Jaume Geli Costal. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

PILAR SIMÓN BRUGUÉS

Ha mort als 96 anys. Era vídua d’Esteban López Ipiña Pascua. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LLANÇÀ

JULIA SOLER ROS

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Peret Durant Rumbau i tenia una filla. Residia a Granollers. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori Àltima de Llançà.

LLORET DE MAR

LEOCALDIA PUJOL PUIGVERT

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Pere M. Gallart Sais i tenia dues filles. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

OLOT

JOAN COMPTA RIGALL

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Missi Casacuberta Ballesteros i tenia dos fills i tenia una filla difunta. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

FRANCISCO SÁNCHEZ VILANOVA

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Rosa Maso Ramell i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

TORROELLA DE MONTGRÍ

CARMEN ARREBOLA BAENA

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Gabriel Martos Urendez. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Torroella de Montgrí.

VIDRERES

MERCÈ GASQUET SOLÀ

Ha mort als 92 anys. Era casada amb Vicens Mateu Serra. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Vidreres.

VILOBÍ D'ONYAR

ANNA SITJÀ VICENS

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Miquel

Anglada Illamola. Residia a Vilobí d’Onyar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Vilobí d’Onyar.

Subscriu-te per seguir llegint